Ebele BV in Rotterdam is al meer dan 25 jaar een toonaangevende leverancier van afdichtingen. De focus ligt hierbij op afdichtingen voor hydrauliek en pneumatiek, O-ringen en roterende afdichtingen als oliekeerringen en V-ringen. Onze geografische ligging aan de havens van Rotterdam vraagt een sterk anticiperen op de vraag en de vaak bijzonder korte levertijden. Op afdichting gebied wordt deze vraag mede beantwoord door onze Seal-Jet machine die het mogelijk maakt om een brede range van seals op zeer korte termijn zelf te produceren.

Daarnaast is het bedrijf van het begin af actief geweest in de lager-en aandrijftechniek. Met name het laatste decennium heeft Ebele zijn positie als lager leverancier en importeur sterk uitgebreid.
Met name de specialistische kennis en de grote voorraden hebben er voor gezorgd dat Ebele BV tot een bekende en belangrijke speler is uitgegroeid op de Nederlandse markt. Inmiddels leveren we alle gerenommeerde bekende lager merken als SKF, FAG, INA, NSK, NTN, Timken enz. alsmede een breed scala aan specials, waaronder een breed programma aan Amerikaanse merken. De ruime kennis en sterke voorraadpositie hebben er echter voor gezorgd dat ook in toenemende mate de internationale handel tot ontwikkeling is gekomen.
 
Daarnaast voert Ebele een programma met hef en hijsmiddelen, lager gereedschappen, transportwielen, V-snaren, ketting, borgringen en kunststoffen. Verder behoort Ebele tot een van de grootste Loctite distributeurs in Nederland en kan het ook op dit gebied putten uit een ongekende voorraad.
 
Anders dan vele andere technical-suppliers is Ebele hierbij trouw gebleven aan het principe van "specialist". Bewust is gekozen om een select pakket te voeren met een grote expertise, en de daarbij behorende voorraden in tegenstelling tot een "totaal-leverancier". In onze opinie is hierdoor de kennis en servicegraad gegarandeerd.
Ebele BV streeft naar een no-nonsens aanpak met korte lijnen en levertijden. Deze visie heeft geresulteerd in een solide, constant groeiende klantenkring waarmee al jaren op een open en prettige manier zaken wordt gedaan.